Produkter

 

decleor-pix-4

matis 02

EN KOMPLETT OG NYVINNENDE SERIE Matis er en komplett plantebasert serie med nydelige og effektive hud- og kroppspleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Matis skiller seg fra andre serier ved at de velger alt det beste fra naturen, både planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. I tillegg er produktene basert på avansert planteteknologi, hvor Matis-laboratoriet er ledende i verden.

LEDENDE INNEN PLANTETEKNOLOGI Planteteknologi er det siste og mest fremtidsrettede innen kosmetiske ingredienser. Det går i korthet ut på at plantestoffer bearbeides med avanserte laboratorieteknikker for å utvikle enda mer aktive ingredienser som fortsatt er naturlige. Bl.a. kan man lage identiske etterlikninger av stoffer som allerede finnes i huden. Dette gjør Matis-produktene meget effektive, samtidig som de er svært milde. Huden kommer i balanse, med minimal risiko for allergiske reaksjoner.

EN “OSCAR”-VINNER INNEN HUDPLEIE Matis har vunnet flere prestisjetunge priser, bl.a. kosmetikkbransjens internasjonale “Oscar” hele 6 ganger; for beste hudpleieserie, Spa/kroppsserie, herreserie, makeup, design, samt innovasjonsprisen for beste behandlingskonsept. Dette bekrefter at serien både er av høyeste kvalitet og meget fremtidsrettet.

MATIS FÅR DU KJØPT I HUDPLEIESALONGER/SPA Matis får du kun kjøpt i hudpleiesalonger, Spa eller parfymerier med hudpleiesalong. I Matis-serien finnes produkter spesialtilpasset ulike hudtyper og hudproblemer. Alle Matis-forhandlerne har utdannede hudterapeuter som hjelper deg å velge riktige produkter for akkurat din hud, selv om du ikke tar behandlinger. Matis tilbyr også et stort utvalg meget effektive og avstressende ansikts- og Spa/kroppsbehandlinger, samt egne produkter og behandlinger for menn.

bare-minerals pic  bareminerals-foundation    bm bmfoundshades__19262-300x298

GEHWOL FUSSKRAFT, sortimentet for fotspesialisten, finnes eksklusivt hos fotterapeuten.

Den riktige løsningen for ethvert hudproblem på føttene.

 

Studio face & body AS, Vertshusveien 40,1353 Bærums verk., 1353 Bærums Verk e-post: post@facebody.no   Tlf. 6780 3400
Viktig melding: Fra og med 01.05.2021 finner du Studio Face & Body på ny adresse, Vertshusveien 40,1353 Bærums verk.